طريقة عمل مقرمشات سادة


المقادير
نصف كيلو دقيق
5 جم ملح=1معلقة صغيرة 
5 جم خميرة =1معلقة صغيرة
5 جم سكر =1معلقة صغيرة
250 مل ماء مثلج= 1كوب وربع او حسب العجن 
ثمن كيلو زبدة
(للديكور)
سمسم محمص
طريقه التحضير 

1-فى الميكسر نضيف الدقيق وملح وخميرة وسكر وزبدة ونخفقهم مع بعض كويس
2- ونضيف الماء حبه حبه للحصول على عجينه متماسكه
3-ونرش دقيق على الرخامه ونفردها ونطبقها على بعض ونفردها تانى نطبفها اربع مرات ونفردها علشان تكون مورقه
4- ونضعها فى صاج ونغطيها بكيس ونسيبها ترتاح نصف ساعه
5- ونفردها بسمك سم ونقطعها اصابع
6-ونجيب بوله فيها ماء , بوله فيها سمسم
7-ونجيب صاج نرص فى المقرمشات وندهنها بماء ونرش عليها حبه البركه او السمسم
8- وندخلها الفرن على 200 درجه لمدة 25 دقيقه
9-وتقدم وبالف هنا وشفا