تشيز كيك

تشيز كيك (بطريقة سهلة )

المقادير:
3 كوب بسكوت ساده مطحون 
نصف كوب زبده سايحه غير مقدوحه 
ربع كيلو جبنه قريش 
1 كوب قشطه 
1 كوب سكر بودره 
2 كوب حليب 
2 باكو كريم كراميل
3 معلقه كبيره جيلاتين بودره 
نصف كوب ماء مغلى
الطريقه:

لعمل قاعده التشيز كيك نخلط البسكوت المطحون مع الزبده جيدا حتى يتشرب البسكوت الزبده و نفردة فى صنيه و نضغط جيدا عليه و ندخلها الفريزر ربع ساعه
في حله على النار نضع الحليب عندما يصبح دافئ نضع عليه ال 2 باكو كريم كراميل و نقلب الى ان يغلى و يثقل قوامه و نضعة فى الخلاط مع الجبن القريش و القشطه و السكر و الجيلاتين بعد ان ندوبة في نصف كوب من الماء المغلي و نخلطهم جيدا مع بعض ثم نصبهم فوق صنيه البسكوت بعد كده ندخلها الثلاجه لمده لا تقل عن اربع ساعات حتى يتماسك الكريم كراميل و الجيلاتين و بعد كده نزينها بالكراميل